Krystalguide - vi formidler krystallernes energi

Brasilianit

Brasilianit giver overblik og forståelse i vanskelige situa­tioner, og dermed handlekraft. Sorterer det uvigtige og det uønskede fra.  Læs mere
"Der findes kun to måder at leve livet på.
Den ene er, som om ingenting er et mirakel.
Den anden er, som om alting er et mirakel."Albert Einstein
Brasilianit krystalliserer i form af kugler eller korte stribede prismatiske krystaller. Farven spænder fra farveløs til lysegul til gulgrøn. Mineralet fungerer ganske godt i syntesen af det tredje (intellekt) og fjerde (hjerte) chakra. Det fremmer forståelse af vanskelige situationer og muliggør beslutninger, der træffes ved brug af et flere personlige egenskaber, således at det kærlige intellekt giver slutresultatet.

Brasilianit tilskynder yderligere til tæt undersøgelse af situationer og forhold, hvilket hjælper en til at opnå den indsigt, der er nødvendig for at opnå det ønskede.

Brasilianit hjælper også en med at frigive det, som ikke er ønsket. Det tilvejebringer stimulering til akupressur / akupunktur meridianer, hvilket reducerer hindringsområderne og sørger for strømmen af den æteriske energi gennem kroppen.

Brasilianit er tidligere blevet brugt til at reducere feber og til at stabilisere kropstemperaturen.

Vibrerer til nummer 9.
Astrologisk stjernetegn: Stenbuk

Om celestit.dk

celestit.dk er en informationsside hvor viden om celestit og andre krystaller er samlet til fri afbenyttelse. Menneskeheden har foran sig at vågne op til forståelsen og effekten af, at læne sig ind i de ordnede fysiske og psykiske strukturer og kraftfelter, som krystaller og eksempelvis celestit til alle tider har tilbudt. Dette som en naturlig gave fra det underliggende og evigt støttende mineralrige.

Vi har med denne side og andre ligende lagt et begyndende kraftfelt af krystalenergi i det digitale rum. Lad krystallerne udtrykke sig og lad feltet være en ordnet tillidsfuld støtte i en verden der forsøger at holde sammen på sig selv.

Køb celestit som gave

Når du køber en krystal som gave til en du holder af, så giver du en gave, der har uendelig levetid. En krystal dannes på mellem ca. 10.000 og 4.5 mia år, så det er en nobel og ædel gave, naturen meget kreativt og møjsommeligt har skabt. Man kan måske sige at celestit er en yderst bæredygtig gave af høj kvalitet fordi dens holdbarhed er længere end du kan forestille dig. Krystaller er for nogle et energiredskab. For andre er krystallers formål indretning alene. Du kan gøre begivenheder mere nære, hvor nydelsen af naturens bidrag, via krystaller fra mineralriget, kommer i højsædet og måske også med i borddækningen som bæredygtigt og genanvendeligt bordpynt i år og ind i uendeligheden.

Hvad er et krystal?

Et krystal er et fast stof hvor de indgående atomer i krystallet findes i et ordnet tre-dimensionelt mønster- et gitter, der udfolder sig i alle retninger. Krystaller dannes ofte i væskefyldte hulrum der er overmættede med mineraler, og hvor de rigtige temperatur- og trykforhold er til stede.

Netop det at krystaller er ordnede i strukturen, er nok årsagen til at mange mennesker verden over oplever velbehag ved at "læne sig" mentalt eller psykisk ind i kystallernes energifelt.

Om netbutikken hjertechakra.dk

Siden viser også udvalgte varer fra vores netbutik. Du kan købe celestit direkte her, eller i netbutikken på www.hjertechakra.dk. I netbutikken finder du mange andre smukke krystaller som i deres essens er tæt på naturen.
Vores produkter er et udtryk af jordens essenser. De er i deres form, så tæt på deres oprindelige natur, som vi har fundet det muligt. Det giver smukke genstande af krystal og sten, der har ubegrænset levetid, er allergivenlige og ikke mindst smukke som naturen selv. Du finder æteriske olier fra Primavera, smukke rå og polerede krystaller og sten, lækker røgelse - både japansk og ayurvedisk og ikke mindst smukke malaer, enkle smykker og meditationspuder.

Med hjertechakra.dk ønsker vi desuden at sprede bevidstheden om hjertetenergiens potentiale endnu mere.

Kontakt  .  Privatlivspolitik  .  Handelsbetingelser