Krystalguide - vi formidler krystallernes energi

Månesten

Månesten er en talisman af held. Det er en krystal der assisterer det feminine aspekt. Det siges også månesten vække ømhed i selvet og bringer lykke til det miljø, hvor det befinder sig.  Læs mere
"Elsk øjeblikket, og kraften fra dette øjeblik vil spredes over alle grænser."Corita Kent
Egenskaberne, der kendetegner månesten, er chatoyancye (chatoyance eller katte øjeeffekt er en optisk reflektionseffekt set i visse ædelsten), en mælkeagtig glans eller udstilling af disse træk på en del af mineralet.
Energien fra månesten er balancerende, introspektiv, reflekterende og lunar. Månesten er i stand til at hjælpe en med de skiftende strukturer i ens liv på det fysiske, følelsesmæssige, mentale og åndelige plan. Energien vedrører "nye begyndelser", så man kan indse, at disse "nye begyndelser" faktisk er frugten af hver "afslutning".Månesten er en sten til håb og ønsker. Den tillader en at absorbere det, der er nødvendigt fra de universelle energier, ikke nødvendigvis fremme det, der ønskes. Den hjælper en med at genkende "op- og nedture" og til at anerkende de skiftende cyklusser.

Månesten kan hjælpe en med at opretholde og vedligeholde og forstå den skæbne, man har valgt. Mineralet arbejder for at bringe de galaktiske udviklede energier fra andre verdener til en højere tilgængelighed. Det er en sten for "følelse" og forståelse via intuition og følelsesmæssige "tanker”, snarere end via intellektuelt ræsonnement.

Månesten bringer glimt af indsigt. Den stimulerer intuitiv anerkendelse og hjælper en med at anvende den intuitive viden i praktisk forstand. Det forbedrer også opfattelse og bedømmelse, så man kan tage beslutninger, der smertefrit fremmer vores udvikling. Månesten kan bruges til at lindre følelsesmæssig spænding og til at styrke de positive egenskaber ved kreativitet og selvudtryk.

Månesten renser negativiteten fra chakraerne, forbedrer de feminine aspekter af dens natur og sørger for åndelig næring og en kærlig medfølelse til at hjælpe en yderligere gennem alle forandringer. Månesten stimulerer selvtillid og nærhed og giver en mulighed for at forstå, at der ikke er nogen situation, der er så vanskelig, at det ikke kan modvirkes med diplomati.

Månesten opretholder og understøtter samtidig med at fremme vækst og supplere energi. Det tilvejebringer en forbindelse mellem de fysiske, følelsesmæssige og intellektuelle organer, hvilket fremmer fremskridt og mindsker forhindringerne på stien, der fører til ens progression og aktualisering som et perfekt væsen. Fjernelse af forhindringer sker normalt ved frigivelse og / eller integration af hindringen. Det hjælper en i den fulde opfyldelse af ens skæbne.

Det kan bruges under radionisk analyse; ved at holde en prøve og placere en prøve på vidnet eller bruge et pendul af denne sten, forstyrrer stenens energi brugerens energi og peger på det involverede problem.

Månesten bringer ro sammen med opmærksomhed. Det hjælper en med at tilpasse sig de normale rytmer i den biologiske kraft i ens krop, så man kan maksimere, genkende og udnytte kroppens naturlige energikredsløb. Man er imidlertid ikke begrænset af de naturlige cyklusser og kan bruge stenens energi til både at balancere og modveje faser af energiudtømning, når de forekommer i kroppen. Månestenes energi giver kroppen en opretholdende kraft.Inspiration: Foruden egen erfaring er inspiration hentet og frit oversat fra bogen "Love is in the Earth, a Kaleidoscope of crystals" af den kære Melody.

Om celestit.dk

celestit.dk er en informationsside hvor viden om celestit og andre krystaller er samlet til fri afbenyttelse. Menneskeheden har foran sig at vågne op til forståelsen og effekten af, at læne sig ind i de ordnede fysiske og psykiske strukturer og kraftfelter, som krystaller og eksempelvis celestit til alle tider har tilbudt. Dette som en naturlig gave fra det underliggende og evigt støttende mineralrige.

Vi har med denne side og andre ligende lagt et begyndende kraftfelt af krystalenergi i det digitale rum. Lad krystallerne udtrykke sig og lad feltet være en ordnet tillidsfuld støtte i en verden der forsøger at holde sammen på sig selv.

Køb celestit som gave

Når du køber en krystal som gave til en du holder af, så giver du en gave, der har uendelig levetid. En krystal dannes på mellem ca. 10.000 og 4.5 mia år, så det er en nobel og ædel gave, naturen meget kreativt og møjsommeligt har skabt. Man kan måske sige at celestit er en yderst bæredygtig gave af høj kvalitet fordi dens holdbarhed er længere end du kan forestille dig. Krystaller er for nogle et energiredskab. For andre er krystallers formål indretning alene. Du kan gøre begivenheder mere nære, hvor nydelsen af naturens bidrag, via krystaller fra mineralriget, kommer i højsædet og måske også med i borddækningen som bæredygtigt og genanvendeligt bordpynt i år og ind i uendeligheden.

Hvad er et krystal?

Et krystal er et fast stof hvor de indgående atomer i krystallet findes i et ordnet tre-dimensionelt mønster- et gitter, der udfolder sig i alle retninger. Krystaller dannes ofte i væskefyldte hulrum der er overmættede med mineraler, og hvor de rigtige temperatur- og trykforhold er til stede.

Netop det at krystaller er ordnede i strukturen, er nok årsagen til at mange mennesker verden over oplever velbehag ved at "læne sig" mentalt eller psykisk ind i kystallernes energifelt.

Om netbutikken hjertechakra.dk

Siden viser også udvalgte varer fra vores netbutik. Du kan købe celestit direkte her, eller i netbutikken på www.hjertechakra.dk. I netbutikken finder du mange andre smukke krystaller som i deres essens er tæt på naturen.
Vores produkter er et udtryk af jordens essenser. De er i deres form, så tæt på deres oprindelige natur, som vi har fundet det muligt. Det giver smukke genstande af krystal og sten, der har ubegrænset levetid, er allergivenlige og ikke mindst smukke som naturen selv. Du finder æteriske olier fra Primavera, smukke rå og polerede krystaller og sten, lækker røgelse - både japansk og ayurvedisk og ikke mindst smukke malaer, enkle smykker og meditationspuder.

Med hjertechakra.dk ønsker vi desuden at sprede bevidstheden om hjertetenergiens potentiale endnu mere.

Kontakt  .  Privatlivspolitik  .  Handelsbetingelser