Krystalguide - vi formidler krystallernes energi

Alabast

Alabast mineralet kan hjælpe med at låse "pyramidenes hemmeligheder" op. Når det bruges i meditation, hjælper det med at tage én til de dage, hvor pyramiderne blev bygget.  Læs mere
"Naturens intelligens fungerer med uanstrengt lethed. med ubekymrethed, harmoni og kærlighed. Og når vi udnytter harmoniens, glædens og kærlighedens kraft, skaber vi medgang og lykke med ubesværet kraft"Deepak Chopra
Alabast er en finkornet art af gips, hvid i farven eller med en delikat ferskenfarve. Alabast kan også bruges til at give energi til andre mineraler. Dette kan opnås ved placering af de andre mineraler på alabasten.
Udskåret alabast, i geometriske former, kan være nyttigt som stimulus til meditation, for at fremme selvets centrering og til at fremme den mentale skarphed.

Alabast kan vise en, hvordan man kan tilgive. Det giver kortfattede beskeder til brugeren med hensyn til at bo på dette plan. Det forbedrer også de færdigheder, der bruges til at yde service til "menneskeheden", sørge for modenhed og skænke ro i tider med stress. Det lindrer spændingerne forbundet med at søge, hvilket giver mulighed for anerkendelse af, at man i sidste ende vil erhverve den himmelske tilstand.

Alabast hjælper med at mindske den indre vrede, der er direkte proportional med sværhedsgraden af en lidelse.

Vibrerer med tallet 7.
Astrologisk stjernetegn: skytten

Inspiration: Foruden egen erfaring er inspiration hentet og frit oversat fra bogen "Love is in the Earth, a Kaleidoscope of crystals" af den kære Melody.


Om celestit.dk

celestit.dk er en informationsside hvor viden om celestit og andre krystaller er samlet til fri afbenyttelse. Menneskeheden har foran sig at vågne op til forståelsen og effekten af, at læne sig ind i de ordnede fysiske og psykiske strukturer og kraftfelter, som krystaller og eksempelvis celestit til alle tider har tilbudt. Dette som en naturlig gave fra det underliggende og evigt støttende mineralrige.

Vi har med denne side og andre ligende lagt et begyndende kraftfelt af krystalenergi i det digitale rum. Lad krystallerne udtrykke sig og lad feltet være en ordnet tillidsfuld støtte i en verden der forsøger at holde sammen på sig selv.

Køb celestit som gave

Når du køber en krystal som gave til en du holder af, så giver du en gave, der har uendelig levetid. En krystal dannes på mellem ca. 10.000 og 4.5 mia år, så det er en nobel og ædel gave, naturen meget kreativt og møjsommeligt har skabt. Man kan måske sige at celestit er en yderst bæredygtig gave af høj kvalitet fordi dens holdbarhed er længere end du kan forestille dig. Krystaller er for nogle et energiredskab. For andre er krystallers formål indretning alene. Du kan gøre begivenheder mere nære, hvor nydelsen af naturens bidrag, via krystaller fra mineralriget, kommer i højsædet og måske også med i borddækningen som bæredygtigt og genanvendeligt bordpynt i år og ind i uendeligheden.

Hvad er et krystal?

Et krystal er et fast stof hvor de indgående atomer i krystallet findes i et ordnet tre-dimensionelt mønster- et gitter, der udfolder sig i alle retninger. Krystaller dannes ofte i væskefyldte hulrum der er overmættede med mineraler, og hvor de rigtige temperatur- og trykforhold er til stede.

Netop det at krystaller er ordnede i strukturen, er nok årsagen til at mange mennesker verden over oplever velbehag ved at "læne sig" mentalt eller psykisk ind i kystallernes energifelt.

Om netbutikken hjertechakra.dk

Siden viser også udvalgte varer fra vores netbutik. Du kan købe celestit direkte her, eller i netbutikken på www.hjertechakra.dk. I netbutikken finder du mange andre smukke krystaller som i deres essens er tæt på naturen.
Vores produkter er et udtryk af jordens essenser. De er i deres form, så tæt på deres oprindelige natur, som vi har fundet det muligt. Det giver smukke genstande af krystal og sten, der har ubegrænset levetid, er allergivenlige og ikke mindst smukke som naturen selv. Du finder æteriske olier fra Primavera, smukke rå og polerede krystaller og sten, lækker røgelse - både japansk og ayurvedisk og ikke mindst smukke malaer, enkle smykker og meditationspuder.

Med hjertechakra.dk ønsker vi desuden at sprede bevidstheden om hjertetenergiens potentiale endnu mere.

Kontakt  .  Privatlivspolitik  .  Handelsbetingelser