Krystalguide - vi formidler krystallernes energi

Aventurin
Lad eventyret begynde

Med aventurin omkring dig må du forvente uventede overraskelser, velstand og eventyr.  Læs mere
"Når vi støder på rigtige tragedier i livet, kan vi reagere på to måder – enten ved at miste håbet og påtage os selvdestruktive vaner, eller ved at bruge udfordringen til at finde vores indre styrke"Dalai Lama

Fysisk og Kemisk

Aventurin tilhører kvartsfamilien og findes i mange farver. Blå, grøn, gul, orange, rosa og rød. Farverne får aventurinen fra de inklusioner den har, altså de mineraler der findes i krystallen. Den kemiske formel er SiO2 (Siliciumdioxid)

Psykisk

Den mest almindelige farve på aventurin er grøn; det bruges primært i hjertechakraet til både at aktivere og rense. Det er også en fremragende beskytter af hjertechakraet, der giver et skjold til at blokere indgangen fra dem, der ønsker at "tappe-ind" og bruge energien fra en anden. Aventurin sørger for afbalancering af de mandlige / kvindelige energier, forbedrer kreativiteten, supplerer motivation i aktiviteter og øger den "banebrydende" ånd. Det styrker også ens beslutsomhed, forstærker deres lederskabskvaliteter og er en villig deltager i instinktiv handling. Det letter balancering og tilpasning af de intellektuelle, følelsesmæssige, fysiske og auriske kroppe.
Aventurin er blevet brugt i ritualer af medicinhjulet, for at vise åndens vejledninger forbindelsen med hjertets helbredende lys. I disse ceremonier holdes krystallen i hjertet af hver deltager omkring medicinhjulet; det er blevet rapporteret, at deltagerne under kontakt med åndeguiderne har følt en "skylle af kærlighed" falde omkring dem.

Vibrerer mad tallet: 3.
Astrologisk stjernetegn: Vædder

Andre farver på aventurin er følgende:
Blå aventurin styrker din ansvarsfølelse og dit fundament.
Gul og orange aventurin bringer tankerne til ro og giver dig følelsen af bare at være OK.
Rosa aventurin balancere energilegemerne, mentalt, emotionelt og åndeligt
Rød aventurin giver dig fornemmelsen af at du kan opnå hvad som helst.

Oprindelse

Afrika, Brasilien, Indien, Nepal, Norge, Rusland, Spanien

Inspiration: Foruden egen erfaring er inspiration hentet og frit oversat fra bogen "Love is in the Earth, a Kaleidoscope of crystals" af den kære Melody.

Om celestit.dk

celestit.dk er en informationsside hvor viden om celestit og andre krystaller er samlet til fri afbenyttelse. Menneskeheden har foran sig at vågne op til forståelsen og effekten af, at læne sig ind i de ordnede fysiske og psykiske strukturer og kraftfelter, som krystaller og eksempelvis celestit til alle tider har tilbudt. Dette som en naturlig gave fra det underliggende og evigt støttende mineralrige.

Vi har med denne side og andre ligende lagt et begyndende kraftfelt af krystalenergi i det digitale rum. Lad krystallerne udtrykke sig og lad feltet være en ordnet tillidsfuld støtte i en verden der forsøger at holde sammen på sig selv.

Køb celestit som gave

Når du køber en krystal som gave til en du holder af, så giver du en gave, der har uendelig levetid. En krystal dannes på mellem ca. 10.000 og 4.5 mia år, så det er en nobel og ædel gave, naturen meget kreativt og møjsommeligt har skabt. Man kan måske sige at celestit er en yderst bæredygtig gave af høj kvalitet fordi dens holdbarhed er længere end du kan forestille dig. Krystaller er for nogle et energiredskab. For andre er krystallers formål indretning alene. Du kan gøre begivenheder mere nære, hvor nydelsen af naturens bidrag, via krystaller fra mineralriget, kommer i højsædet og måske også med i borddækningen som bæredygtigt og genanvendeligt bordpynt i år og ind i uendeligheden.

Hvad er et krystal?

Et krystal er et fast stof hvor de indgående atomer i krystallet findes i et ordnet tre-dimensionelt mønster- et gitter, der udfolder sig i alle retninger. Krystaller dannes ofte i væskefyldte hulrum der er overmættede med mineraler, og hvor de rigtige temperatur- og trykforhold er til stede.

Netop det at krystaller er ordnede i strukturen, er nok årsagen til at mange mennesker verden over oplever velbehag ved at "læne sig" mentalt eller psykisk ind i kystallernes energifelt.

Om netbutikken hjertechakra.dk

Siden viser også udvalgte varer fra vores netbutik. Du kan købe celestit direkte her, eller i netbutikken på www.hjertechakra.dk. I netbutikken finder du mange andre smukke krystaller som i deres essens er tæt på naturen.
Vores produkter er et udtryk af jordens essenser. De er i deres form, så tæt på deres oprindelige natur, som vi har fundet det muligt. Det giver smukke genstande af krystal og sten, der har ubegrænset levetid, er allergivenlige og ikke mindst smukke som naturen selv. Du finder æteriske olier fra Primavera, smukke rå og polerede krystaller og sten, lækker røgelse - både japansk og ayurvedisk og ikke mindst smukke malaer, enkle smykker og meditationspuder.

Med hjertechakra.dk ønsker vi desuden at sprede bevidstheden om hjertetenergiens potentiale endnu mere.

Kontakt  .  Privatlivspolitik  .  Handelsbetingelser